Om oss

Big 5 -Om oss

Velkommen til Våpenbutikken ved E6 & Jernbane!


Beliggenhet og Tilgjengelighet

Nær livlige transportknutepunkter, vårt etablissement ligger kun et steinkast fra E6 og den lokale jernbanestasjonen med hyppige avganger hver halvtime. Denne bekvemme plasseringen gjør det enkelt for både lokale og reisende å finne frem til oss.

Unik Plassering-Strategisk plassert kun få mil fra Norges geografiske midtpunkt, Røra i Inderøy Kommune.


Vår Filosofi

Vårt mantra er enkelt: kvalitet over kvantitet.

Vi tror på å tilby et rikt utvalg av produkter samtidig som vi opprettholder urokkelig standard på hvert eneste element. Hos oss vil du ikke finne tilfeldige sportsvarer; vi fokuserer utelukkende på produkter for jakt, tilpasset både nybegynnere og erfarne jegere.


Vår Ekspertise

Vår butikk er bemannet av lidenskapelige, erfarne jegere som deler en dyptgående kunnskap om faget. Deres erfaring og innsikt sikrer at du får den beste veiledningen og støtten du trenger.


Butikkens Atmosfære

Vi har skapt en unik atmosfære i butikken, med over 100 utstoppede dyr og fugler fra våre egne jaktekspedisjoner. Dette speiler vår lidenskap og dedikasjon til jakt og natur.


Åpningstider

Besøk oss hverdager mellom 11 og 18 for en unik handleopplevelse.


Vår Visjon og Verdi

Big 5 er mer enn en våpenbutikk. Vi er forpliktet til bærekraft og etiske praksiser i alle aspekter av vår virksomhet. Dette inkluderer nøye valg av leverandører, overholdelse av både nasjonale og internasjonale standarder, og en aktiv innsats for å redusere plastavfall. Vi er stolte sponsorer av lokale miljøinitiativer som søppel- og plastinnsamling.


Innovasjon og Kvalitet

Vår visjon er å være en nytenkende, innovativ aktør i våpenbransjen. Vi ønsker å bygge en sterk, personlig forbindelse med våre kunder, samtidig som vi tilbyr produkter av høyeste kvalitet.


Arbeidsmiljø og Ekspertise

Som arbeidsgiver prioriterer vi et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø.

Våre ansatte, med sin brede ekspertise og talent, er kjernen i vår suksess. Dette inkluderer våre spesialiserte medarbeidere i lakk- og overflatebehandling, trearbeid, og verksted.


Vår Historie og Utvikling

Siden vårt løyve for kjøp og salg av skytevåpen og ammunisjon ble innvilget i 2014, har vi utviklet oss fra en beskjeden start til å bli en fullverdig våpenbutikk. Vi tilbyr et bredt spekter av nye og brukte skytevåpen, optikk, ammunisjon og relevant utstyr. Vår kontinuerlige utvikling inkluderer spesialiserte avdelinger for lakk og overflatebehandling, trearbeid, og et velutrustet verksted, som alle er bemannet av dyktige og lidenskapelige jegere.


Samarbeid med Deg

Vi ønsker å skape en dynamisk og samspillende organisasjon som ivaretar dine krav og forventninger. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi streber etter å være din foretrukne partner for alle dine jakt- og våpenbehov.


Velkommen til Big 5 – en verden av jakt og skyteglede!