Om oss

Big 5 -Om oss

 Våpenbutikken ved E6 & Jernbane!


Du finner oss et steinkast fra både E6 å jernbanestasjon med ankomst/avgang hver 30 min, mange kommer til oss med toget!

Vi ligger få mil fra Norges geografiske midtpunk, Røra i Inderøy Kommune.

Vi har et mål om å skille oss ut fra mengden med at vi setter kvalitet forran kvantitet, men samtidig at du som kunde har et fyldig utvalg å velge ut fra.

Hos oss vil du trolig aldri finne badeballer, sports-bh og skismurning -Men om du derimot enten er en blivende jeger eller har årevis med erfaring har vi produkter som passer deg, uansett hvilken jakt du praktiserer.


Alle de du møter i butikken er erfarne jegere og har høy kunnskap om faget.


Vi har i butikken prøvd å gjennskape en fin atmosfære.

Vi har blant annet over 100 utstoppde dyr/fugler i rommene, de fleste fra egen jakt i inn og utland.


Butikken har åpent hverdager fra 11-18
Engasjement, miljø, etikk og målsetninger,


Big 5 etterstreber å sette tydelige retningslinjer for bærekraft og etiske tema.

Vi har flere krav og retningslinjer til våre leverandører. Dette skal sikre at varene våre og produksjonen er i henhold til både nasjonale og internasjonale krav og regelverk.

-I tillegg jobber Big 5 aktivt med det å redusere plastutslipp ved å begrense bruken av plast.

Blant annet er vi sponsor for søppel og plastinnsamling arrangert årlig av Steinkjer sportsdykkere.


Våre rutiner skal og kontroll av varer er laget på en slik måte at vi skal tilfredsstille de krav og retningslinjer myndighetene ønsker.


Vi har klare målsetninger til oss selv, og ønsker å fremstå som:

  • et selskap som er nytenkende på det å knytte deg som kunde og oss som leverandør nærmere.
  • en innovativ handleplass som søker å inneha produkter av høy kvalitet.
  • som arbeidsgiver ønsker vi å ha en arbeidsplass preget av trivsel, der hvor ansatte får utfolde seg slik at de både får brukt sin kompetanse og videreutviklet sine talentfulle egenskaper både innenfor våpen og andre produktgrupper vi fører.


Vi skal i nært samarbeid med deg som kunde bygge, utforme og opprettholde en kreativ, dynamisk og samspillende organisasjon som ivaretar dine krav og forventninger.Mer Konkret,


Selskapet søkte løyve om kjøp og salg av skytevåpen og ammunisjon høsten 2014,

siden oppstart har hovednæringen vært, nettopp det.

Fra og ha en ganske enkel forretningside basert på kjøp av brukte våpen inndratt av det Svenske politi, har selskapet utviklet seg til å bli en relativt fullverdig våpenbutikk med både nye og brukte skytevåpen, optikk, ammunisjon og relevant skyte og jaktutstyr.


Vi har helt siden oppstart fokusert på og bli en helhetlig leverandør av produkter og tjenester til deg som er våpen eller skyteinteressert. 


Som en del av å utvikle vårt konsept har vi idag eget lakk og overflatebehandlingsavdeling, trearbeidsavdelig og et relativt godt utrustet verksted. 

Vår mann på trearbeidsavdelinga er knivmaker med møbelsnekker-utdanning og vår mann på lakk og overflate har fagbrev innen dette, begge er lidenskaplige jegere og har stor våpenkunnskap.